Buss og tog?
Kommer du med buss til togstasjonen og skal videre med tog finner du lenker til togtider under domenet eTog.no.

Lofoten
oppleve.net

Attraksjoner, opplevelser og ting å gjøre Lofoten.

Severdigheter, aktiviteter, opplevelser, attraksjoner og ting å gjøre Lofoten
oppleve.net

.
Bodø
Harstad
Lofoten
Nord-Norge
Nord-Troms
Nordland
Troms
Tromsø
.

Cruise til Trollfjorden

"Med faste daglige avganger kl 10.30 fra Svolvær torg til Trollfjorden får du guidede turer der du får oppleve havområdene rundt Svolvær, hvite strender og fiskerike havner, mulighet for å mate måsen på litt utradisjonelt vis og kanskje prøve fiskelykken.

Hurtigruten

picEn rundreis med Hurtigruten er også kalt Verdens vakreste sjøreise. I Nord-Troms anløper Hurtigruten Skjervøy. Hurtigruten går mellom Bergen og Kirkenes. Den klassiske rundturen med Hurtigruten tar 12 dager. Bli inspirert.

Lofoten Opplevelser AS

"Lofoten Opplevelser har lang erfaring, gode lokale kunnskaper og et bredt nettverk med forbindelser til et stort antall reiselivsaktører i regionen..."
.
.

Lofotmuseet

Lofotmuseet holder til i Storvågan og forteller om lofotfiskets historie på en av regionens best bevarte væreiergårder. Galleri Espolin, Lofotakvariet og Nyvågar Rorbuhotell ligger i nærheten. Ser vi bort fra Nyvågar Rorbuhotell kan du kjøpe felles bille

Lofotr Vikingmuseum

"Museet har tre hoveddeler: Det rekonstruerte høvdinghuset, de arkeologiske utstillingene og området ved vikingskipshavna."

Nusfjord - seeyouinnorway.no

Nusfjord er det best bevarte fiskeværet i Lofoten med bebyggelse fra sent 1800-tall og tidlig 1900-tall. Se film fra Nusfjord.

Reine Rorbuer - classicnorway.no

"39 komfortable rorbuer, 1 rom og 2 leiligheter tar deg rett inn i Reines dramatiske historie og tøffe levekår. Nesten alle rorbuene har eget kjøkken."

Svolvær

Opplev en annerledes og eksotisk kultur innhyllet i lofotens magiske lysbrytninger. Vinter med mørketid og nordlys, sommer med lyse netter og midnattsol.

Trollfjord Cruise

"Sammen tilbyr vi deg havørnsafari, rib safari, fisketurer, kajakkturer, natursafari og charterturer til Trollfjorden og rundtur med hopp på, hopp av til Reine."

Om tjenesten - Om personvern
Nord-Troms Web © 1999-2024