Buss og tog?
Kommer du med buss til togstasjonen og skal videre med tog finner du lenker til togtider under domenet eTog.no.

Troms
oppleve.net

Attraksjoner, opplevelser og ting å gjøre Troms.

Severdigheter, aktiviteter, opplevelser, attraksjoner og ting å gjøre Troms
oppleve.net

.
Bodø
Harstad
Lofoten
Nord-Norge
Nord-Troms
Nordland
Troms
Tromsø
.

Attraksjoner i Troms

I mange tilfeller finner en lister over attraksjoner og opplevelser i Troms som er til salgs. Men ofte er flotte attraksjoner klar til bruk, uten at en må kjøpe seg annet en muligheten for å komme seg til stedet der attraksjonen er. Her finner du en liste over attraksjoner i Troms.

Hurtigruten

picEn rundreis med Hurtigruten er også kalt Verdens vakreste sjøreise. I Nord-Troms anløper Hurtigruten Skjervøy. Hurtigruten går mellom Bergen og Kirkenes. Den klassiske rundturen med Hurtigruten tar 12 dager. Bli inspirert.

Lyngen

picLyngen er kjent for bl.a. Lyngsalpene, Lyngseidet og Lyngenhalvøya. Industrien på Furuflaten er vel så godt som landskjent. Gollis er også kjent ute i verden.
.
.

Opplev Tromsø!

Fjellheisen i Tromsø, Polaria og naturen i Tromsø er blandt de opplevelsene du finner mer informasjon om her.

Opplevelser Harstad

Jordbærpikene serverer hjemmelaget kvalitet basert på førsteklasses råvarer, tilberedt i kaféenes kjøkken. I tillegg har Harstad Hurtigruten da, og Grottebadet, ikke minst!

Ting å gjøre i Nord-Troms

Nord-Troms vil si Kvænangen, Nordreisa, Skjervøy, Kåfjord, Lyngen, Storfjord og Karlsøy. Lenker til opplevelser og attraksjoner som befinner seg i disse kommunene. Hørt om Blåisvannet i Lyngen?

Om tjenesten - Om personvern
Nord-Troms Web © 1999-2024