Oppleve Norge

Finn opplevelser for Norge
oppleve.net
Ting å gjøre i Sarpsborg
[Les opplevelser]
.Attraksjoner i Fredrikstad
[Les opplevelser]
.Attraksjoner i Troms
[Les opplevelser]
.
   Oppleve Oslo    Ting å gjøre Bergen    Aktiviteter Trondheim    .
.
.
opplevelser for Oslo
.

Oslo i bilder

Start dine Oslo-opplevelser med en tur innom sida Oslo i bilder, som gir deg en rekke websteder med flotte bilder fra Oslo.
.

TusenFryd

Fornøyelsesparken TusenFryd på Vinterbro i Ås kommune utenfor Oslo ble offisielt åpnet 11. juni 1988 etter en byggeperiode på 18 måneder. Ideen bak fornøyelsesparken var at Oslo-området manglet en slik attraksjon.
.

Aker Brygge

Aker Brygge er et populært område med butikker, leiligheter, kontorer, restauranter m.m. Ifølge flere globetrottere er Aker Brygge det mest attraktive i hele Nord-Europa for de som vil hygge seg, oppleve noe spesielt og spise godt.
Flere/mer opplevelser for Oslo...
.

Akvariet i Bergen

"Sommerdagene på Akvariet i Bergen er spekket med et spennende program for en hver smak – det skjer noe hver time. Trenger dere en pust i bakken anbefaler vi å ta en tur til kinosalen og se en av filmene som går."
.

Fløibanen

Fløibanen i Bergen er en av Norges mest kjente attraksjoner. Du finner den midt i Bergen sentrum, 150 meter fra Fisketorget og Bryggen. Turen opp til Fløyen (320 m.o.h) tar fem til seks minutter.
.

Torget i Bergen

Fisketorget + Mathallen = Torget i Bergen. Bergens verdensberømte torg og fisketorg. Her selges også frukt, grønnsaker, blomster, kunsthåndverk og souvenirer.
.

Bergens Sjøfartsmuseum

Stiftelsen Bergens Sjøfartsmuseum er Norges ledende utstillings-, forsknings- og kompetansesenter for sjøfartshistorie. Museet inngår i nasjonale og internasjonale nettverk innenfor sitt fagområde.
 • Flere/mer opplevelser for Bergen
 • . .

  Munkholmen

  Betegnelsen Munkholmen brukes først fra 1600-tallet, - i middelalderen var navnet på klosteret Holm eller Nidarholm. Foreningen Munkholmens Venner presenterer Munkholmen.
  . .

  Vitensenteret i Trondheim

  Populærvitenskapellig opplevelsessenter i Kongens gate 1 i Trondheim. Over 150 modeller du kan eksperimentere med. For hele familien.
 • Besøk også: opplevelser for Trondheim
 • .

  Fjellheisen i Tromsø

  Fjellheisen er en pendelbane i Tromsø som går fra Tromsdalen til Storsteinen på Fløya. Øvre stasjon er et populært turistmål og tilbyr besøkende utsikt over Tromsø, de omkringliggende øyene og fjordene fra et utendørs visningsdekk.
  .

  Sommarøy Cruise

  pic"Vi leier ut båter av forskjellige typer. De minste av båtene kan du leie og disponere fritt i en fantastisk skjærgård, med fine muligheter for fiske etc."
  .

  Lauklines Kystferie

  Lauklines er et tradisjonsrikt Handelssted i Kattfjorden, på Kvaløya, 35 km sør-vest fra Tromsø. Salg og utleie av båter, fiskeutstyr, sykler, lavvocamp, badstu m.m. Guidede fjellturer, fisketurer m.m
  .

  Opplevelser Akershus

  Opplev Akershus! Lenker til mulig spenning og opplevelser Akershus.
  .
  .
  .

  Norges største kuleis?!

  "Bestiller du «tre iskuler» i Brekkestø uthavn, får du nesten et helt berg av iskrem."
  .

  Adventure Norway

  BEGYNN DITT NESTE RAFTING-EVENTYR - Mads N skriver: «Fantastisk sted, hyggelig betjening og en morsom tur ned Mandalselva. Action for store og små, anbefales!». Adventure Norway holder til i Bjelland.
 • Besøk også: Oppleve Sørlandet
 • .

  Kongeparken

  picKongenparken i Ålgård har tilbud til både store og små. Ålgård ligger et stykke fra Sandnes, i sør-østlig retning. Her finner du over 60 attraksjoner og opplevelser.
  .

  Rundturar og Sightseeing

  picBli med på ein av dei mange flotte rundturane og dagseksursjonane rundt omkring i Sognefjord. På turistkontora får du kjøpt billettar til rundturar og ekskursjonar til dei største attraksjonane i Sogn.
  .

  Geiranger

  Geiranger er selve underet blant Fjord-Norges naturperler. Majestetiske, snødekte fjelltopper, vakre og ville fosser, grønn frodighet og den dypblå fjorden, - ja det er som et eventyr. geiranger.no presenterer.
  Vipps Nord-Troms Web Om tjenesten - Om personvern
  Nord-Troms Web © 1999-2023