Drammen


oppleve.net

Oppleve Drammen


Opplev Drammen! Lenker til attraksjoner og opplevelser Drammen.
.

Portåsen

Portåsen er et sted for nyskapning innen poesi og lyrikk, og skal være en nasjonal møteplass for forfattere og kunstnere innen feltet. Sesongvise, årlige fyrtårnsprosjekt av sterk faglig karakter skal bidra til økt attraksjonskraft...

Lekeland Drammen

Vi på Lekeland Drammen har tilrettelagt et stort areale for fysiske aktiviteter som øker kroppsbeherskelsen, bedrer motorikken og stimulerer hjernen - og alt i lystbetont lek med andre barn.

Drammensbadet

pic
Drammensbadet er et av Norges største badeanlegg. Bassengene er tilpasset både store og små, det samme er skliene. Her kan hele familien oppleve timevis med moro. Aldersgrense for bading alene er 12 år.

Parkopplevelser Drammen Park

...Målet med det nye anlegget er at Drammen Park igjen skal spille en vital rolle i byens grøntstruktur og byliv... Drammen park ble anlagt etter den store bybrannen i 1866 til glede for hele Drammens befolkning.
Oppleve for andre steder i Norge:

Agder, Akershus, Arendal, Asker, Bergen, Bodø, Bærum, Drammen, Fredrikstad, Halden, Harstad, Innlandet, Kristiansand, Larvik, Lofoten, Møre og Romsdal, Nord-Norge, Nord-Troms, Nordland, Norge, Oslo, Rogaland, Romerike, Sandefjord, Sandnes, Sarpsborg, Skien, Stavanger, Sørlandet, Telemark, Troms, Tromsø, Trondheim, Trøndelag, Vestfold, Vestland, Østfold, Ålesund

vipps til nord-troms web: 508077
Lyngsalpene
Jiekkevarre, Lyngen
   om | været | bilder | turguide | kart
vipps Om tjenesten - Retningslinjer for personvern
Nord-Troms Web © 1999-2023