Buss og tog?
Kommer du med buss til togstasjonen og skal videre med tog finner du lenker til togtider under domenet eTog.no.

Nord-Norge
oppleve.net

Attraksjoner, opplevelser og ting å gjøre Nord-Norge.

Severdigheter, aktiviteter, opplevelser, attraksjoner og ting å gjøre Nord-Norge
oppleve.net

.
Bodø
Harstad
Lofoten
Nord-Norge
Nord-Troms
Nordland
Troms
Tromsø
.

Hurtigruten

picEn rundreis med Hurtigruten er også kalt Verdens vakreste sjøreise. I Nord-Troms anløper Hurtigruten Skjervøy. Hurtigruten går mellom Bergen og Kirkenes. Den klassiske rundturen med Hurtigruten tar 12 dager. Bli inspirert.

Lyngen

picLyngen er kjent for bl.a. Lyngsalpene, Lyngseidet og Lyngenhalvøya. Industrien på Furuflaten er vel så godt som landskjent. Gollis er også kjent ute i verden.

Opplevelser i Lofoten

Lofoten i seg selv er en eneste stor opplevelse. Fra A(nkomst) til Å. ;-) Her er noen av de tingene du kan gjøre og oppleve i Lofoten.
.
.

Opplevelser i Troms

Tromsø og Harstad er de største byene i Troms, og disse byr naturligvis på mange opplevelser. Hurtigruta er definitivt én av dem.

Sami Siida

"Hos oss får du en unik opplevelse av den samiske livsstilen. Bli kjent med vår kultur, våre lange tradisjoner på nært hold!."

Saraelv Villmarkssenter

"Rik på fisk, ville stryk og storslagne fosser bryter elva vei i et ennå tildels uberørt landskap. En naturperle det ikke finnes maken til i Europa."

Sorrisniva

"Sorrisniva er en førsteklasses arktisk villmarks destinasjon som ligger ved bredden av den berømte Altaelva på 70 breddegrader i Norges arktiske område. Om vinteren tilbyr Sorrisniva unik hotellovernatting i Igloo hotel og et spennende utvalg av aktivite

Om tjenesten - Om personvern
Nord-Troms Web © 1999-2024